dilluns, 12 de novembre de 2018

SORTIDA A NATURA PARC

DIJOUS DIA 8 DE NOVEMBRE VAM FER UNA SORTIDA A NATURA PARC. DEVERS LES 9,15H VAM PARTIR DE L'ESCOLA CAP A SANTA EUGÈNIA. TOTS/ES I CONTENTS/ES ENS ESPERAVA UNA VISITA GENIAL!!!
VAM ARRIBAR I PENDENTS DE NOSALTRES HI HAVIA UNES MONITORES QUE ENS VAN EXPLICAR MOLTES COSES. VAM VEURE MOLTS D'ANIMALS.
A NATURA PARC AJUDEN A TOTS ELS ANIMALS QUE NO PODEN TORNAR AL SEU HÀBITAT NATURAL, NO PODEN VIURE EN LLIBERTAT. DEGUT PRINCIPALMENT A LA MÀ DE L'HOME, MOLTS D'ELLS HAN SOFERT MALTRACTAMENT, ABANDONAMENT O ALGUNA LESIÓ IMPORTANT QUE FA QUE NO PUGUIN TORNAR AL SEU HÀBITAT, FINS I TOT TRÀFIC I.LEGAL.
ÉS UNA VISITA PRECIOSA I A MÉS AJUDA A INCULCAR ,ASSOLIR O ENFORTIR UNS VALORS CAP ALS ANIMALS MOLT IMPORTANTS.

 TOCAM LES CABRETES AL RACÓ DE "TOCA-TOCA".

BERENAM TRANQUIL.LAMENT EN COMPANYIA DE NA MARIA FAUSTINA.

MENTRE VISITAM ELS ANIMALS EL PASSEIG ÉS TRANQUIL I DIVERTIT ALHORA!!!ESCOLTAM I FEIM LA TASCA DEL TALLER D'INSECTES.
EL PASSADIS DE LES RATAPINYADES...QUINA POR!!!!


ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ JA QUE ÉS UNA VISITA MOLT INTERESSANT. L'EQUIP DE NATURA PARC COM PER EXEMPLE ELS VETERINARIS... ES PREOCUPEN DEL BENESTAR DELS ANIMALS AIXÍ COM CONSCIENCIAR-NOS DE NO FER-LOS SOFRIR.TAMBÉ TENEN CURA DE LES ESPÈCIES PROTEGIDES I EN PERILL D'EXTINCIÓ PER LA SEVA POSTERIOR REINTRODUCCIÓ AL MEDI NATURAL.
VAM APRENDRE QUE S'HAN DE RESPECTAR MOLT I TENIR MOLTA CURA D'ELLS I QUE FAN MOLT BONA FEINA EN AQUEST PARC.
TAMBÉ VAM GAUDIR DE LA COMPANYIA DE NA MARIA FAUSTINA QUE VA SER MESTRA DE LA NOSTRA ESCOLA I ARA ÉS VOLUNTÀRIA NOSTRA AJUDANT-NOS A TOT ALLÒ QUE NECESSITEM.
MOLTES GRÀCIES MARIA FAUSTINA PER LA TEVA AJUDA I PODER GAUDIR DE LA TEVA BONA COMPANYIA!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada