CATALÀEn aquest espai podreu practicar diversos continguts de català que hem anat treballant durant el curs. A més de millorar la lectura. 

Aquí vos deixam amb un passaparaula per passar una estona divertida endevinant les paraules. Segur que ho fareu genial! 👩👩👍👍😊😊
(clicau la imatge per accedir al passaparaula) 
Television Fail Sticker by Mediaset España for iOS & Android | GIPHY

Repasam ortografia!!
A continuació vos deixam un enllaç a una web a on hi ha diferents jocs per repassar continguts que hem treballat durant el curs com b/v, les majúscules, els plurals, entre d'altres. Com veureu hi ha diferents nivells de dificultat. Qui superarà tots els nivells?

Cream un conte!
Com ja sabeu tots i totes fa unes setmanes que hem d’estar a casa sense poder sortir al carrer, ni poder anar a l’escola. Tot això és a causa d’un virus anomenat COVID- 19 o com més el coneixem coronavirus. Per tant, a continuació vos deixam accés a una web a on vos podreu descarregar el conte del Mussol i el coronavirus. És important llegir-ho, ja que ens intenta resoldre alguns dels possibles dubtes o preguntes que ens esteim fent aquests dies.
(Heu de clicar la imatge per accedir a la web i poder descarregar el conte)Una vegada llegit el conte, que vos pareix si creau el vostre propi conte?

Quan el tingueu vos podeu fer un vídeo contant el vostre conte a la resta de companys i companyes. També ho podeu representar amb titelles creades per vosaltres mateixos. Ho podeu fer com vulgueu! Segur que tindreu molta imaginació! 😊😊👍


Questão do dia - Marta - O meu canto
☆Els articles! 
A continuació vos deixam un recurs per treballar els articles: la, el, els, les i l'. 


Practiquem els articles | Escola Mercè Rodoreda - Barcelona


 ☆ Anem a escriure un poc! 

Aquí teniu una imatge. Es tracta d'obervar-la bé i contar el que veim. escrivim frases o intentam ja escriure el que veim, fins i tot podem contar una història. Pensam quan escrivim majúscules, amb les comes i punts. Ho podem fer en el quadern d'espiral o escriptura i si no ho feim en un foli que guardarem.


       ☆     Sinònims i antònims:
     Com ja sabeu a classe vam treballar els sinònims i els antònims. Anem a recordar una mica...
     Les paraules sinònimes són les que tenen un significat igual o parescut.
                                          Per exemple: Curt i breu

      Les paraules antònimes són les que tenen significats oposats o contraris.
                                         Per exemple: Content i trist


     Ara que ja hem recordat el que eren els sinònims i els antònims vos deixam dos jocs on podreu practicar. (heu de clicar a cada imatge per accedir al recurs)

Resultado de imagen de sinonims 


        ☆  Anem a llegir una mica!
Aquí vos deixam una web a on trobareu un recull de contes per poder llegir a casa. Estaria bé que el llegíssiu i desprès li expliquéssiu el conte a la vostra família, així podreu demostrar que heu entès el que heu llegit. Segur que vos convertireu en un grans contacontes! 

(Heu de clicar la imatge per accedir al recurs)Resultado de imagen de gif leer


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada