RACÓ DEL SUPORT

En aquesta pestanya podreu anar trobant jocs didàctics per a que els nins i nines puguin practicar i reforçar continguts que anam treballant a classe des de casa.


Aquí vos deixam uns recursos a on podreu practicar el pagament d'un objecte amb monedes de cèntims. Avui anam a repassar una mica les sumes i les restes duent. Per això vos deixam dos vídeos a on podreu veure com es fan d'una manera divertida i diferent.


Si voleu practicar les sumes i restes que vos anam enviant amb les tasques ho podeu fer utilitzant aquest mètode tan divertit. Què necessitau?

-Cartró per fer l'estructura.
-Paper o taps per fer els números.
-Retoladors per escriure els números i per marcar els espais del cartró.

-Tisores. 


Ara que ja heu repassat una mica els mesos de l'any, vos hem preparat dues sopes de lletres. A una haureu de cercar els set dies de la setmana i a l'altra els mesos de l'any. Esperem que vos agradin! 

sopa de lletres dies de la setmana: (clicau la imatge per obrir l'enllaç)sopa de lletres mesos de l'any: (clicau la imatge per obrir l'enllaç)


Vos deixam aquest vídeo per a que repasseu els mesos de l'anys!
Dia 2 d'Abril és el dia mundial de l'autisme. A continuació, vos deixam un video per tal de comprendre millor a les persones amb autisme, i com no als vostres companys.  En aquest video podreu veure la quantitat de super habilitats que tenen els nins i nines amb autisme. Esperam que vos agradi! 😊😊😊😊
 • Anterior i posterior: Com ja sabeu és important saber els números i el seu ordre. Per tant, vos deixam amb un vídeo perquè podeu fer un joc a casa per repassar el nombre anterior i posterior d’un número.

Com fer el joc?
Al vídeo utilitza els següents materials:
ü  Cartró.
ü  Taps.
ü  Paper. (per escriure els números)
ü  Cúter. (o tisores i amb ajuda dels pares)
ü  Ferrament.

Com veus al vídeo apareixen números molt fàcils. Vosaltres podeu començar des de nombres més fàcils fins arribar a nombres de fins a 3 xifres com el 100, 200... L’objectiu principal és no oblidar-nos de cap i recordar aquell possible número que sempre se’ns resisteix.


 • Ansa per ansa: Tots i totes ja coneixeu ansa per ansa ja que ho vàreu fer a primer, els qui no ho coneixereu ara. Aquí vos deixam el programa interactiu Ansa per ansa perquè pugeu treballar vocabulari en la nostra llengua i per a què els nouvinguts la pugeu aprendre. Veureu que hi ha diferents jocs i altres recursos com poesies, endevinalles, cançons...
  Segur que vos agradarà! 
Resultado de imagen de gif lapizResultado de imagen de gif lapizAnsa per ansa
 • Aquí teniu un joc d'ordenació de números. En aquest apareix un cuc i haureu de col·locar els números que vos han proporcionat a l'espai corresponent. Vinga!! Que ho fareu molt bé!!!! 
Resultado de imagen de gifs numeros

 • A continuació teniu un joc per practicar el càlcul mental. Podeu fer la part Inicial, ja que són restes i sumes. Podreu triar la dificultat i vos deixaran més o menys temps per resoldre les operacions. Ho fareu súper bé! 

Resultado de imagen de gifs interrogacionResultado de imagen de gifs calculo mentalResultado de imagen de gifs interrogacion


 • Aquí vos deixam un joc de formació de paraules. El joc consisteix en formar paraules, vos apareixerà una imatge i les vocals desordenades. L'objectiu és que col·loqueu les vocals per tal de formar la paraula correctament. Heu de clicar la imatge per accedir al joc. Segur que ho fareu genial! 
Resultado de imagen de gifs escuela

 • LLEGIM: si clicau sobre la imatge podreu trobar tota una sèrie d'exercicis visuals i d'activitats per entrenar la lectura


 • En aquest enllaç, a més de la lectura, podeu practicar la comprensió lectora

 • En aquest enllaç podreu trobar diferents activitats per a treballar ordenació de frases, síl·labes, escriptura de paraules,...(en castellà)


 • En el següent joc podràs repassar la numeració treballada fins el 100!


 • I per a practicar els jocs de 3 xifres vos deixam aquest altre joc • En el següent joc podeu marcar l'operació que voleu i practicar-la tant com volgueu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada